Arkitektfoto 3D

Dronefoto til visualisering og 3D av byggeprosjekt

Under prosjekterings- og planleggingsfasen av et byggeprosjekt er det viktig for arkitekt og utbygger å kunne se hvordan det ferdigstilte resultatet vil bli. Dronefoto til visualisering og 3D av byggeprosjekt  vil være interessant for potensielle kjøpere for å kunne  se hvordan det ferdigstilte prosjektet vil se ut og hvordan det vil ligge i nærmiljøet. Arkitektfoto fra dronephoto.no er derfor et naturlig valg til Deres prosjekt.

Dronephoto.no har spesialisert seg på å ta luftfoto av eiendommer hvor det skal bygges høyblokker, hotell, kjøpesenter, idrettsanlegg, næringsbygg, leilighetsbygg eller enebolig. Når bildene er tatt, vil det nye bygget kunne legges på i 3D for visualisering av prosjektet. Bildene vil da kunne brukes i prospekter og plakater for visning av ferdig bygg. Dette vil være viktig i planlegging- og presentasjonsfasen.

 

50%

 

50%

 

Dronephoto.no bruker droner med avansert programvare og nøyaktig GPS – posisjonering. Dette gjør at vi kan levere profesjonelle foto av høy kvalitet.

 

Ønsker du foto av høy kvalitet og/eller video av ditt prosjekt, kan du benytte skjemaet under eller sende en uforpliktende MAIL, og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

 

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

 

 

[baslider name=»slider»]

Comments are closed