Eiendomsfoto

Eiendomsfoto med drone

 

DroneTec har lang erfaring innen eiendomsfoto med drone og vi vil kunne gi deg som kunde bilder av høy kvalitet. Vi kan også levere video dersom det er ønskelig. Et dronefoto vil gi et unikt inntrykk av din bolig, eiendom, hytte eller gård fra helt nye perspektiver. DroneTec vil også kunne gi deg bilder i forbindelse med byggeprosjekter. Dette kan være viktig og nyttig dokumentasjon både før, under og etter et prosjekt.
 


 

I en salgsprosess vil dronefoto av din eiendom vise et unikt perspektiv av ditt salgsobjekt og skille seg ut i et marked med mange tradisjonelle foto. En potensiell kjøper vil se eiendommen i sin helhet, beliggenhet i nabolaget og kan gi det lille ekstra slik at kjøperen velger akkurat din eiendom.

Hvorfor velge eiendomsfoto fra DroneTec?

 

Den visuelle fremstillingen av din eiendom er avgjørende. DroneTec er en kreativ samarbeidspartner med innsikt, erfaring og service som vil tilfredsstille dine behov. Ansatte i DroneTec har lang erfaring innen droner, Remotely Piloted Aircraft Systems. I tillegg er vi genuint interessert i foto. DroneTec sitter med kompetanse og utstyr, som gjør at vi kan printe ut og levere foto av meget høy kvalitet etter kundens ønske.

Ønsker du foto av høy kvalitet og/eller video av din bolig, eiendom/tomt, hytte eller gård, så kan du benytte skjemaet under eller sende en uforpliktende MAIL, og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

 

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

 

Comments are closed